Σεμινάριο | Digital marketing

Εξειδικευμένο σεμινάριο για επαγγελματίες του κλαδου της υγείας

Σήμερα οι υφιστάμενοι και δυνητικοί ασθενείς και πελάτες των ιατρείων πλοηγούνται στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας συσκευές όπως smartphones και tablets που δεν υπήρχαν λίγα χρόνια πριν. Η μεταβλητότητα αυτή αλλά και ο ρυθμός των αλλαγών σημαίνει ότι προηγούμενες εφαρμοσμένες μέθοδοι marketing δεν είναι πλέον αρκετές ή είναι απλά ξεπερασμένες.

Ιδιοκτήτες ατομικών ή οικογενειακών επιχειρήσεων αλλά και οδοντίατροι, ιατροί, επικεφαλείς διαγνωστικών/ιατρικών κέντρων παρακολουθούν αυτές τις δυναμικές αλλαγές να εξελίσσονται και το ερώτημα είναι πως μπορούν να ωφεληθούν από την εξέλιξη της τεχνολογίας και τη χρήση του διαδικτύου.

Μέσα από το σεμινάριο θα αναπτυχθούν αποτελεσματικές στρατηγικές και τακτικές marketing που πραγματοποιούνται πλέον ψηφιακά. Θα απαντηθούν απορίες και προβληματισμοί σχετικά με το online marketing και την πώληση υπηρεσιών υγείας και θα προταθούν τρόποι άμεσης εφαρμογής. Ακόμα και στην περίπτωση που δεν υλοποιείτε οι ίδιοι τις όποιες ενέργειες διαδικτυακού marketing για την επιχείρησή σας, θα αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση ότι μπορείτε να ελέγχετε τους παρόχους που υλοποιούν τις ενέργειες αυτές για εσάς και να κατανοείτε την ορολογία που χρησιμοποιούν.

 

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαρτίου.

Διάρκεια: 10 ώρες (Παρασκευή 17.00-21.00 και Σάββατο 9.00-15.00)
Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται σε 200€/άτομο και παρέχεται δωρεάν συμμετοχή για το 2ο άτομο από τον ίδιο επαγγελματικό χώρο.