Μεταπτυχιακό

Δίκαιο και Διοίκηση της Υγείας 


Το μεταπτυχιακό στο "Δίκαιο και Διοίκηση της Υγείας" είναι ένα νέο, καινοτόμο μεταπτυχιακό, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και υλοποιείται από το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ σε συνεργασία με τον δημόσιο γαλλικό πανεπιστημιακό φορέα CΝΑΜ - Conservatoire National des Arts et Metiers.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα επιπέδου Master, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και προσφέρεται σε μορφή συμβατή με το ωράριο των εργαζομένων.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης (αίθουσα) ή εξ' αποστάσεως.


Σκοπεύει να εξοπλίσει στελέχη και νομικούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα με τις απαραίτητες γνώσεις, για την αποτελεσματική αντιμετώπιση θεμάτων νομικής και διοικητικής φύσης, που προκύπτουν στο χώρο της Υγείας.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που γεφυρώνει τις γνώσεις γύρω από τα πεδία του Δικαίου και της Διοίκησης που διέπουν όλους τους οργανισμούς Υγείας (νοσοκομειακές μονάδες, κέντρα υγείας, κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, κέντρα απεξάρτησης, μονάδες ψυχικής υγείας, ΚΕΕΛΠΝΟ, κτλ.), εταιρείες του φαρμακευτικού κλάδου, εξοπλισμού και υπηρεσιών, ιατροασφαλιστικού τομέα, και όχι μόνο.

Οι απόφοιτοι του μεταπτυχιακού, θα είναι σε θέση να στελεχώσουν τόσο δικηγορικά γραφεία όσο και νομικά τμήματα όλων των οργανισμών και εταιριών ιδιωτικού και δημόσιου τομέα που σχετίζονται με τον χώρο της Υγείας, καθώς και ανώτερες διευθυντικές θέσεις, θέσεις εξειδικευμένων συμβούλων κ.ο.κ.

Μέσα από τις ενότητες του προγράμματος, οι φοιτητές θα αποκτήσουν τις βάσεις για την κατανόηση του πολύπλοκου κλάδου της Υγείας, και θα αποκτήσουν μια μοναδική εξειδίκευση στα νομικά θέματα του χώρου, που θα τους επιτρέψει να αντιμετωπίζουν πληθώρα προκλήσεων, τόσο νομικής όσο και διοικητικής φύσεως.

Πληροφορίες

Επίπεδο: Master

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια: 1 έτος (full-time)
ή 2 έτη (part-time)

Αίθουσα ή Εξ' Αποστάσεως


Τα νέα μας

Le Cnam

CONSERVATOIRE NATIONAL
DES ARTS ET MÉTIERS

Από τα σημαντικότερα Πανεπιστήμια της Γαλλίας, το Cnam ιδρύθηκε το 1794 κατά τη διάρκεια της Γαλλικής Επανάστασης.

Περισσότερα...

Το RDC

ΓΑΛΛΙΚΗ ΑΝΩΤΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

To Κολλέγιο René Descartes λειτουργεί αδιάλειπτα από το 2000. Το 2020 σηματοδοτεί την 20η επέτειο σημαντικής συνεισφοράς του RDC. Επισκεφθείτε μας στο ιστορικό κτίριο του Γαλλικού Ινστιτούτου, στο κέντρο της Αθήνας.

Περισσότερα.....

Τα Νέα μας

H ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ RDC

Η ενότητα αυτή έχει δημιουργηθεί με σκοπό να σας δώσει πρόσβαση σε πληροφορίες και νέα που αφορούν τις ακαδημαϊκές δραστηριότητες του RDC.

Περισσότερα...

Φόρμα Επικοινωνίας


*Όνοματεπώνυμο:

*E-mail:

*Τηλέφωνο:

Επάγγελμα:

Ενδιαφέρομαι για:

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις