Μεταπτυχιακό

Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας 


Το Κολέγιο Ρενέ Ντεκάρτ υλοποιεί σε συνεργασία με τον δημόσιο γαλλικό πανεπιστημιακό φορέα CNAM - Conservatoire National des Arts et Metiers το μεταπτυχιακό στην "Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας", με επιτυχία από το 2002.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα αμιγούς επαγγελματικής κατεύθυνσης, προσαρμοσμένο στα ελληνικά δεδομένα και προσφέρεται σε μορφή συμβατή με το ωράριο των εργαζομένων.

Από το μεταπτυχιακό έχουν αποφοιτήσει περισσότεροι από 400 επαγγελματίες, οι οποίοι στελεχώνουν υψηλόβαθμες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα.

Το πρόγραμμα προσφέρεται δια ζώσης (αίθουσα) ή εξ' αποστάσως.


Οι μονάδες υγείας λειτουργούν σε ένα περιβάλλον όπου οι επιστημονικές, κοινωνικές, οικονομικές αλλαγές, αλλά και το μεταβαλλόμενο ρυθμιστικό πλαίσιο απαιτούν εγρήγορση και συνεχείς προσαρμογές. Παράλληλα ο ανταγωνισμός των ιδιωτικών μονάδων αλλά και οι περιορισμένοι πόροι του δημοσίου καθιστούν την αποτελεσματικότητα επιτακτική. Οι πρωταγωνιστές του συστήματος της υγείας χρειάζονται επιπλέον δεξιότητες, καθώς η οικονομία και η διοίκηση αποτελούν πλέον το καθημερινό τους περιβάλλον.

Σκοπός του είναι οι φοιτητές να κατανοήσουν το πολύπλοκο σύστημα υγείας, να ενδυναμώσουν την κριτική τους σκέψη, να αποκτήσουν εξειδικευμένες δεξιότητες και καινοτόμες τεχνικές, με άμεση εφαρμογή στον χώρο της διοίκησης οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας και πρόνοιας.

Το πρόγραμμα προετοιμάζει τα στελέχη για να ανταποκριθούν με επιτυχία στις προκλήσεις αυτών των περίπλοκων οργανισμών και να διακριθούν στον δυναμικό και ανερχόμενο κλάδο της υγείας.

Πληροφορίες

Επίπεδο: Master

Γλώσσα: Ελληνικά

Διάρκεια: 2 έτη (part-time)

Αίθουσα ή Εξ' Αποστασεως

Έντυπο

Κατεβάστε το έντυπο (pdf) του μεταπτυχιακού προγράμματος στη "Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας".


Φόρμα Επικοινωνίας


*Όνοματεπώνυμο:

*E-mail:

*Τηλέφωνο:

Επάγγελμα ή Σπουδές:

Ενδιαφέρομαι για:

Επιθυμώ να λαμβάνω ενημερώσεις