ΣεμινάριαΠροσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζομένων

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ του Ρενέ Ντεκάρτ έχει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη διεξαγωγή ανοιχτών και ενδοεπιχειρησιακών σεμιναρίων.  Προσφέρει μια ευρεία γκάμα επιλογών με κύριο άξονα τον τομέα της Υγείας και την διοίκηση και διαχείριση γενικότερα.

Τα ανοιχτά σεμινάρια είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των εργαζομένων και στοχεύουν στην εκμάθηση και την ενίσχυση δεξιοτήτων απαραίτητων στις σύγχρονες προκλήσεις.

Τα ενδοεπιχειρησιακά σεμινάρια για επιχειρήσεις αλλά και για οργανισμούς, στοχεύουν στην εκπαίδευση του προσωπικού σε απαραίτητες τεχνικές, με απώτερο σκοπό την ατομική και συλλογική αποτελεσματικότητα στον χώρο εργασίας. Προσφέρεται επίσης η προσαρμογή του περιεχομένου, του εύρους των ενοτήτων και της διάρκειας αυτών, ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησης.

Τρόποι παρακολούθησης

Δια ζώσης παρακολούθηση

Εξ’ Αποστάσεως παρακολούθηση (σύγχρονη τηλεδιάσκεψη)

Ετεροχρονισμένη παρακολούθηση (βιντεοσκοπημένες διαλέξεις)

Ενδεικτική Λίστα Σεμιναρίων:

Επιδότηση

Για εταιρική χρηματοδότηση, τα δίδακτρα μπορούν να καλυφθούν από το πρόγραμμα ΛΑΕΚ 0,24% του ΟΑΕΔ.

Επιλεγμένα Επιδοτούμενα Προγράμματα, που σχετιζονται με την εξειδίκευση του Ρενέ Ντεκάρτ Κε.Δι.Βι.Μ.2, ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας. Για να λάβετε σχετική ενημέρωση μπορείτε να εγγραφείτε στο newsletter μας (στο κάτω μέρος τις σελίδας).

Βεβαίωση Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου απονέμεται βεβαίωση παρακολούθησης από το Ρενέ Ντεκάρτ – Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΙΙ.

γρήγορη επικοινωνία

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και τα σεμινάριά μας