Οι απόφοιτοί μας

Από το 2002, το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ έχει συμβάλλει, μέσω του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, στην εξειδίκευση επαγγελματιών, κερδίζοντας την καθολική υποστήριξη του χώρου της Υγείας.

Σήμερα, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου στελεχώνουν τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (60% και 40% αντίστοιχα), σε 120 διαφορετικούς οργανισμούς.

Μείνετε σε επαφή

Οι απόφοιτοι που έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλείσθε να τα συμπληρώσετε παρακάτω, για να λαμβάνετε το Newsletter μας, με καινούργια προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, και θέσεις εργασίας.

Φωτογραφίες απονομών
Τελετή απονομής πτυχίων 2024

Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων του γαλλικού κρατικού Πανεπιστημίου Conservatoire national des arts et métiers (Cnam Paris) από το Κολλέγιο René Descartes, στο Αμφιθέατρο Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Παρουσία 300 καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων διακεκριμένων ομιλητών από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο, φίλων και οικογενειών, οι απόφοιτοι γιόρτασαν την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε μια συγκινητική εκδήλωση.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, η Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κα Ερατώ Χατζησάββα, ο Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παύλος Μυριανθέας, η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κα Μαρία-Χριστίνα Χατζηνικολάου Digital Marketing & Customer Manager της Air France, ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κος Λάμπρος Μπίζας καθώς και οι κα Laurence Hartmann, Διευθύντρια του τμήματος “Υγεία, Αλληλεγγύη” του Cnam, και ο Καθηγητής Jean-Michel Raicovitch, κατέχων την έδρα Marketing στο Cnam.

Στον χαιρετισμό της, η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, εξέφρασε την ευχαρίστησή της, για τη σημαντική αποδοχή που χαίρουν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Cnam στην Ελλάδα και παρότρυνε τους αποφοίτους να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις που έλαβαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, τονίζοντας τη σημασία των ακαδημαϊκών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Με τη σειρά της η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κα Μαρία Χριστίνα Χατζηνικολάου, Digital Marketing & Customer Manager της AirFrance συνεχάρη τους αποφοίτους και έκανε ιδιαίτερη μνεία στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και του Κολλεγίου René Descartes, το οποίο στοχεύει σε περαιτέρω ακαδημαϊκή ενίσχυση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, των μελών της Ελληνογαλλικής αλλά και ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας.

Η κα Laurence Hartmann, υπεύθυνη της συνεργασίας με το Κολλέγιο René Descartes για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα “Δίκαιο και Διοίκηση της Υγείας” και “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” στο Cnam, υπογράμμισε τη σημασία της 20ετούς συνεργασίας, η οποία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αποφοίτων στην Ελλάδα που σήμερα αριθμεί πάνω από 750 επαγγελματίες. Συνεχάρη τους αποφοίτους για την επιμονή τους και τόνισε τη σημασία της γαλλοελληνικής συνεργασίας στην επιτυχία τους. Ενθάρρυνε τους αποφοίτους να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να καινοτομούν, και υπενθύμισε ότι αποτελούν μέρος του διεθνούς δικτύου αποφοίτων του Πανεπιστημίου Cnam.

Ο Καθηγητής του Cnam, Jean-Michel Raicovitch, υπεύθυνος της συνεργασίας με το Κολλέγιο René Descartes για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “e-Business & Digital Marketing” στάθηκε σε τρία καίρια σημεία απευθυνόμενος στους αποφοίτους: ‘Η ενότητα της Ευρώπης είναι απαραίτητη και πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο ελευθερίας και συλλογικής φιλοδοξίας. Η τεχνολογία πρέπει να εξυπηρετεί την βιομηχανική και κοινωνική πρόοδο, όχι τον έλεγχο. Επιδιώξτε φιλόδοξους στόχους και γίνετε παράγοντες αλλαγής.’

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Δρ. Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τους αποφοίτους, επαίνεσε τον κόπο και χρόνο που κατέβαλαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία το Πρόγραμμα και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Κολλεγίου, ανέφερε την έναρξη τριών νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων όπου θα λειτουργούν από το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Τα πτυχία απένειμαν η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, κα Laurence Hartmann, Διευθύντρια του τμήματος “Υγεία, Αλληλεγγύη” του Cnam, και ο Καθηγητής Jean-Michel Raicovitch, κατέχων την έδρα Marketing στο Cnam.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να γιορτάσουν και να δικτυωθούν σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Το Κολλέγιο René Descartes και το Cnam εύχονται σε όλους τους αποφοίτους κάθε επιτυχία στον προσωπικό και επαγγελματικό τους βίο!

 

 Φωτογραφίες απονομής 2024

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2021

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων αποφοίτων 2021, στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους και τις ομιλίες τους, η κ. Carmen Branescu, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του Cnam, ο κ. Guillaume Baudet, Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του Cnam, καθώς και ο κ. M. Rochdi, Ακόλουθος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας.

Τα πτυχία απένειμε ο κ. Νίκος Πολύζος, Επιστημονικός Υπεύθυνος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Υγείας.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο cocktail party, όπου οι απόφοιτοι με τους οικείους τους, και καθηγητές του Κολλεγίου, απόλαυσαν την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με θέα την Ακρόπολη.

Το Κολλέγιο René Descartes και το Cnam, εύχονται σε όλους τους απόφοιτους κάθε επιτυχία στον προσωπικό και επαγγελματικό τους βίο!

 

 Φωτογραφίες απονομής 2021

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2020

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων του μεταπτυχιακού προγράμματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας”, στην ειδυλλιακή ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρόντες μια μοναδική θέα με φόντο την Ακρόπολη.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές τους. Λόγω των μέτρων ο αριθμός των προσκεκλημένων ήταν περιορισμένος.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τις θερμές ομιλίες τους, ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Patrick Maisonnave, και ο Γενικός Διοικητής του Conservatoire National des Arts et Métiers, κ. Olivier Faron.

Παρόντες ήταν επίσης ο μορφωτικός σύμβουλος και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Patrick Comoy, καθώς και αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.

Το Κολλέγιο και το CNAM, εύχεται σε όλους τους αποφοιτήσαντες την καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανέλιξη που τους αξίζει!

 

 Φωτογραφίες απονομής 2020

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2018

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 23 απόφοιτοι της τάξης του ’18, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2018

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2017

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η 13η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 29 απόφοιτοι της τάξης του ’17, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2017

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2016

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 35 απόφοιτοι της τάξης του ’16, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé, ως εκπρόσωπος του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2016

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2015

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η 11η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 28 απόφοιτοι της τάξης του ’15, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν η καθηγήτρια κυρία Lawrence Hartman, ως εκπρόσωπος του CNAM, και ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Εμμανουήλ Μαρκόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παρασδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2015

Οι απόφοιτοί μας

Από το 2002, το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ έχει συμβάλλει, μέσω του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας, στην εξειδίκευση επαγγελματιών, κερδίζοντας την καθολική υποστήριξη του χώρου της Υγείας.

Σήμερα, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου στελεχώνουν τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (60% και 40% αντίστοιχα), σε 120 διαφορετικούς οργανισμούς.

Μείνετε σε επαφή

Οι απόφοιτοι που έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλείσθε να τα συμπληρώσετε παρακάτω, για να λαμβάνετε το Newsletter μας, με καινούργια προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, και θέσεις εργασίας.

Φωτογραφίες απονομών
Τελετή απονομής πτυχίων 2024

Την Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής πτυχίων του γαλλικού κρατικού Πανεπιστημίου Conservatoire national des arts et métiers (Cnam Paris) από το Κολλέγιο René Descartes, στο Αμφιθέατρο Théo Angelopoulos του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Παρουσία 300 καλεσμένων, συμπεριλαμβανομένων διακεκριμένων ομιλητών από τον επιχειρηματικό, ακαδημαϊκό και πολιτικό κόσμο, φίλων και οικογενειών, οι απόφοιτοι γιόρτασαν την ολοκλήρωση των σπουδών τους σε μια συγκινητική εκδήλωση.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, η Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών κα Ερατώ Χατζησάββα, ο Πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κος Παύλος Μυριανθέας, η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κα Μαρία-Χριστίνα Χατζηνικολάου Digital Marketing & Customer Manager της Air France, ο εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος κος Λάμπρος Μπίζας καθώς και οι κα Laurence Hartmann, Διευθύντρια του τμήματος “Υγεία, Αλληλεγγύη” του Cnam, και ο Καθηγητής Jean-Michel Raicovitch, κατέχων την έδρα Marketing στο Cnam.

Στον χαιρετισμό της, η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, εξέφρασε την ευχαρίστησή της, για τη σημαντική αποδοχή που χαίρουν τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Πανεπιστημίου Cnam στην Ελλάδα και παρότρυνε τους αποφοίτους να αναπτύξουν περαιτέρω τις γνώσεις που έλαβαν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, τονίζοντας τη σημασία των ακαδημαϊκών δεσμών μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας.

Με τη σειρά της η εκπρόσωπος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου κα Μαρία Χριστίνα Χατζηνικολάου, Digital Marketing & Customer Manager της AirFrance συνεχάρη τους αποφοίτους και έκανε ιδιαίτερη μνεία στο μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Ελληνογαλλικού Επιμελητηρίου και του Κολλεγίου René Descartes, το οποίο στοχεύει σε περαιτέρω ακαδημαϊκή ενίσχυση και ανάπτυξη δεξιοτήτων, των μελών της Ελληνογαλλικής αλλά και ευρύτερης επιχειρηματικής κοινότητας.

Η κα Laurence Hartmann, υπεύθυνη της συνεργασίας με το Κολλέγιο René Descartes για τα Μεταπτυχιακά Προγράμματα “Δίκαιο και Διοίκηση της Υγείας” και “Διοίκηση Μονάδων Υγείας” στο Cnam, υπογράμμισε τη σημασία της 20ετούς συνεργασίας, η οποία έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο αποφοίτων στην Ελλάδα που σήμερα αριθμεί πάνω από 750 επαγγελματίες. Συνεχάρη τους αποφοίτους για την επιμονή τους και τόνισε τη σημασία της γαλλοελληνικής συνεργασίας στην επιτυχία τους. Ενθάρρυνε τους αποφοίτους να συνεχίσουν να μαθαίνουν και να καινοτομούν, και υπενθύμισε ότι αποτελούν μέρος του διεθνούς δικτύου αποφοίτων του Πανεπιστημίου Cnam.

Ο Καθηγητής του Cnam, Jean-Michel Raicovitch, υπεύθυνος της συνεργασίας με το Κολλέγιο René Descartes για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα “e-Business & Digital Marketing” στάθηκε σε τρία καίρια σημεία απευθυνόμενος στους αποφοίτους: ‘Η ενότητα της Ευρώπης είναι απαραίτητη και πρέπει να διατηρήσουμε αυτόν τον χώρο ελευθερίας και συλλογικής φιλοδοξίας. Η τεχνολογία πρέπει να εξυπηρετεί την βιομηχανική και κοινωνική πρόοδο, όχι τον έλεγχο. Επιδιώξτε φιλόδοξους στόχους και γίνετε παράγοντες αλλαγής.’

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Κολλεγίου Δρ. Κυριάκος Κενεβέζος ο οποίος με τη σειρά του συνεχάρη τους αποφοίτους, επαίνεσε τον κόπο και χρόνο που κατέβαλαν τόσο οι ίδιοι όσο και οι οικογένειες τους προκειμένου να ολοκληρώσουν με επιτυχία το Πρόγραμμα και στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Κολλεγίου, ανέφερε την έναρξη τριών νέων Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων όπου θα λειτουργούν από το νέο ακαδημαϊκό έτος.

Τα πτυχία απένειμαν η κα Laurence Auer, Πρέσβειρα της Γαλλίας στην Ελλάδα, κα Laurence Hartmann, Διευθύντρια του τμήματος “Υγεία, Αλληλεγγύη” του Cnam, και ο Καθηγητής Jean-Michel Raicovitch, κατέχων την έδρα Marketing στο Cnam.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους την ευκαιρία να γιορτάσουν και να δικτυωθούν σε μια ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα.

Το Κολλέγιο René Descartes και το Cnam εύχονται σε όλους τους αποφοίτους κάθε επιτυχία στον προσωπικό και επαγγελματικό τους βίο!

 

 Φωτογραφίες απονομής 2024

2021

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2021

Την Παρασκευή 3 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η απονομή πτυχίων αποφοίτων 2021, στην ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους και τις ομιλίες τους, η κ. Carmen Branescu, Διευθύντρια Διεθνών Σχέσεων του Cnam, ο κ. Guillaume Baudet, Διευθυντής του γραφείου του Προέδρου του Cnam, καθώς και ο κ. M. Rochdi, Ακόλουθος Επιστημονικής και Πανεπιστημιακής συνεργασίας της Γαλλικής Πρεσβείας.

Τα πτυχία απένειμε ο κ. Νίκος Πολύζος, Επιστημονικός Υπεύθυνος των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Υγείας.

Η τελετή απονομής ολοκληρώθηκε με το καθιερωμένο cocktail party, όπου οι απόφοιτοι με τους οικείους τους, και καθηγητές του Κολλεγίου, απόλαυσαν την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά με θέα την Ακρόπολη.

Το Κολλέγιο René Descartes και το Cnam, εύχονται σε όλους τους απόφοιτους κάθε επιτυχία στον προσωπικό και επαγγελματικό τους βίο!

 

 Φωτογραφίες απονομής 2021

2020

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2020

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων του μεταπτυχιακού προγράμματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας”, στην ειδυλλιακή ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρόντες μια μοναδική θέα με φόντο την Ακρόπολη.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές τους. Λόγω των μέτρων ο αριθμός των προσκεκλημένων ήταν περιορισμένος.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τις θερμές ομιλίες τους, ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Patrick Maisonnave, και ο Γενικός Διοικητής του Conservatoire National des Arts et Métiers, κ. Olivier Faron.

Παρόντες ήταν επίσης ο μορφωτικός σύμβουλος και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Patrick Comoy, καθώς και αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.

Το Κολλέγιο και το CNAM, εύχεται σε όλους τους αποφοιτήσαντες την καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανέλιξη που τους αξίζει!

 Φωτογραφίες απονομής 2020

2018

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2018

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 23 απόφοιτοι της τάξης του ’18, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2018

2017

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2017

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η 13η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 29 απόφοιτοι της τάξης του ’17, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2017

2016

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2016

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 35 απόφοιτοι της τάξης του ’16, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé, ως εκπρόσωπος του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2016

2015

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2015

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η 11η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 28 απόφοιτοι της τάξης του ’15, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν η καθηγήτρια κυρία Lawrence Hartman, ως εκπρόσωπος του CNAM, και ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Εμμανουήλ Μαρκόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παρασδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2015

Don’t be shy

Let’s Talk