Οι απόφοιτοί μας

Από το 2002, το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ έχει συμβάλλει, μέσω του μεταπτυχιακού
προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγεία και Πρόνοιας, στην εξειδίκευση επαγγελματιών, κερδίζοντας την καθολική υποστήριξη του χώρου της Υγείας.

Σήμερα, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου στελεχώνουν τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (60% και 40% αντίστοιχα), σε 90 διαφορετικούς οργανισμούς.

Μείνετε σε επαφή

Οι απόφοιτοι που έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλείσθε να τα συμπληρώσετε παρακάτω, για να λαμβάνετε το Newsletter μας, με καινούργια προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, και θέσεις εργασίας.

Φωτογραφίες

Επιλέξτε Μεταπτυχιακό για να δείτε τις φωτογραφίες απονομής κάθε έτους.

Φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας του Μεταπτυχιακού “Δίκαιο και Διοίκηση της Υγείας”, θα αναρτηθούν σύντομα.

Φωτογραφίες από την τελετή ορκωμοσίας του Μεταπτυχιακού “eBusiness & Digital Marketing”, θα αναρτηθούν σύντομα.

2020

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2020

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων του μεταπτυχιακού προγράμματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας”, στην ειδυλλιακή ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρόντες μια μοναδική θέα με φόντο την Ακρόπολη.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές τους. Λόγω των μέτρων ο αριθμός των προσκεκλημένων ήταν περιορισμένος.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τις θερμές ομιλίες τους, ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Patrick Maisonnave, και ο Γενικός Διοικητής του Conservatoire National des Arts et Métiers, κ. Olivier Faron.

Παρόντες ήταν επίσης ο μορφωτικός σύμβουλος και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Patrick Comoy, καθώς και αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.

Το Κολλέγιο και το CNAM, εύχεται σε όλους τους αποφοιτήσαντες την καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανέλιξη που τους αξίζει!

 Φωτογραφίες απονομής 2020

2018

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2018

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 23 απόφοιτοι της τάξης του ’18, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2018

2017

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2017

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η 13η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 29 απόφοιτοι της τάξης του ’17, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2017

2016

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2016

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 35 απόφοιτοι της τάξης του ’16, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé, ως εκπρόσωπος του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2016

2015

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2015

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η 11η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 28 απόφοιτοι της τάξης του ’15, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν η καθηγήτρια κυρία Lawrence Hartman, ως εκπρόσωπος του CNAM, και ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Εμμανουήλ Μαρκόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παρασδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2015

2014

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2014

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων στους απόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας», έτους 2014. Η τελετή ξεκίνησε με μία σύντομη ομιλία του Διευθυντή του Κολλεγίου κ. Βελισσάρη και ακολούθως ο καθηγητής του CNAM και υπεύθυνος του τίτλου, κ. Jean-Marc Macé και η καθηγήτρια του CNAM κ. Laurence Hartman απένειμαν τους τίτλους στους απόφοιτους, κάτω από τα χειροκροτήματα των συγγενών και φίλων τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου, με το cocktail party μέσα σε εορταστικό κλίμα, κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό, παρουσία των τιμώμενων προσώπων, των προσκεκλημένων τους και του διοικητικού και διδακτικού προσωπικού του Κολλεγίου.

 Φωτογραφίες απονομής 2014

2013

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2013

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, γιορτάσαμε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου την απονομή των τίτλων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Οργανισμών Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και του Bachelor in Banking & Insurance.

Τη βραδιά άνοιξε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του καθηγητή του CNAM κ. Jean Marc Macé με τίτλο

“Υγειονομικός χάρτης: εργαλείο χάραξης εθνικής πολιτικής, το παράδειγμα των τελευταίων 40 χρόνων στη Γαλλία”.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρόσκληση στη σκηνή των αποφοίτων για να παραλάβουν τους τίτλους, τους οποίους απένειμαν: ο Πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ κ. Κήπος, ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών κ. Μαρκόπουλος και ο Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Βελισσάρης.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου με το cocktail party μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα,  παρουσία καθηγητών, αποφοίτων, συγγενών και φίλων.

 Φωτογραφίες απονομής 2013

2012

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2012

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, η τελετή απονομής των τίτλων του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας για 12η συνεχή χρονιά και του Bachelor in Banking & Insurance, στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Τους Μεταπτυχιακούς τίτλους απένειμαν: ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, κ. Μαν. Μαρκόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Αθηνών, κ. Ηλ. Κουρεμένος, που είναι και καθηγητές του Κολλεγίου και η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, κ. Αικατ. Πανουτσοπούλου, παλαιότερη απόφοιτη του τμήματος. Οι τίτλοι του Bachelor in Banking & Insurance απονεμήθηκαν από τον Διευθυντή του Κολλεγίου, κ. Χαράλαμπο Βελισσάρη.

Μετά την απονομή ακολούθησε cocktail party σε μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, στον ανοικτό προαύλιο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, παρουσία συγγενών και φίλων, κλείνοντας μία πολύ όμορφη βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2012

2010

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2010

Καταιγίδες και απεργίες δεν εμπόδισαν την καθιερωμένη ετήσια τελετή απονομής των πτυχίων του Κολλεγίου Rene Descartes.

Τα διπλώματα απένειμαν η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Catherine Suard στο Μεταπτυχιακό Διοίκησης Μονάδων Υγείας και ο Υπεύθυνος του προγράμματος του Cnam Γαλλίας, κ. Philippe Ribiere στο Bachelor in Banking & Insurance.

Στο cocktail party που ακολούθησε, όλοι οι φίλοι του Cnam, παλαιοί και νέοι, γιόρτασαν την επιτυχία των αποφοίτων, καθώς και την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας και προσφοράς μας στην εκπαίδευση.

 Φωτογραφίες απονομής 2010

2009

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2009

Ξεχωριστή ήταν φέτος η τελετή απονομής των πτυχίων για τους φοιτητές του CNAM. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας, κ. Νίκος Πολύζος, ο οποίος ήταν καθηγητής στο CNAM – Εκπαιδευτικό κέντρο Ελλάδας από το 2005 έως το 2009 και απένειμε τα πτυχία στους φοιτητές της Τάξης 2009 του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας.

Οι πτυχιούχοι του Bachelor Banque/Assurance έλαβαν τα διπλώματά τους από τον κ. Philippe Ribiere, υπεύθυνο του προγράμματος στο CNAM Γαλλίας. Η βραδιά ξεκίνησε με τη συζήτηση – παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Jean de Kervasdoue, διευθυντή της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM Γαλλίας, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΟΛΙΣ με τίτλο ‘’Κι αν όλα όσα λένε οι οικολόγοι δεν είναι αλήθεια;’’ Για το βιβλίο μίλησαν ο Κ. Μποτόπουλος, συνταγματολόγος, πρώην ευρωβουλευτής και ο Δ. Καστριώτης, αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Ο κ. de Kervasdoue έκανε μια σύντομη αλλά γλαφυρή ανασκόπηση των κυρίων ζητημάτων που θίγονται στο βιβλίο του, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ακροατηρίου που είχε κατακλύσει το Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Επιστέγασμα της επιτυχημένης τελετής ήταν το κοκτέιλ που παρατέθηκε στην δροσερή αυλή του Ινστιτούτου, όπου οι πτυχιούχοι, μαζί με τις οικογένειες τους και τους φίλους και συνεργάτες του CNAM, γιόρτασαν την ολοκλήρωση ενός ακόμα εκπαιδευτικού κύκλου.

 Φωτογραφίες απονομής 2009

2008

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2008

Το εκπαιδευτικό κέντρο Ελλάδας του Cnam – Αθηναϊκή Εκπαιδευτική καλωσόρισε το 2009 με την απονομή των πτυχίων της Τάξης 2008 και την κοπή της Πίτας. Οι 45 νέοι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους από τη Γενική Γραμματέα της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του Cnam, κυρία Djamila Meniri και τον Υπεύθυνο του Bachelor Banque – Assurance, κύριο Philippe Ribiere. Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στους καλύτερους φοιτητές των τμημάτων.

Στη συνέχεια, παλαιοί και νέοι απόφοιτοι, φοιτητές και καθηγητές των προγραμμάτων γιόρτασαν στο Bistrot του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο δημοφιλής καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ανάλυσης του Bachelor, κύριος Αναστάσιος Τσάμης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.

 Φωτογραφίες απονομής 2008

2007

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2007

Όπως κάθε χρόνο, η τελετή απονομής των πτυχίων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, όπου συγγενείς και φίλοι μοιράστηκαν την επιτυχία των νέων αποφοίτων των προγραμμάτων Certificat Professionnel «Webmestre», Bachelor «Banque – Assurance» και του Μεταπτυχιακού «Διοίκηση Μονάδων Υγείας».

Τα πτυχία απένειμαν ο Διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου Ελλάδος Χαράλαμπος Βελισσάρης, ο Διευθυντής της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM, κ. Jean de Kervasdoue και ο Yπεύθυνος του Bachelor Banque – Assurance, κ. Philippe Ribiere, ενώ βραβεία αριστείας δόθηκαν στους καλύτερους φοιτητές της χρονιάς.

Παλαιοί και νέοι φοιτητές, καθηγητές και προσκεκλημένοι συνέχισαν την βραδιά στη δεξίωση που ακολούθησε στο Bistrot του Γαλλικού Ινστιτούτου.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2007

2006

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2006

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2006 έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Management Μονάδων Υγείας 2004-2006. Η τελετή διεξήχθη στο Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και τα πτυχία απένειμε ο καθηγητής κ. Jean de Kervasdoue, Διευθυντής της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM και ο κ. Alain Fohr, Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου.

Την ίδια ημέρα με την απονομή των πτυχίων, έγινε η εκλογή του Δ. Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και εξελέγησαν οι εξής: Απανωμεριτάκης Μιχάλης, Πετμεζάς Αντώνης, Παπανίκου Ελένη, Νικολαΐδης Αθανάσιος και Καραγιάννης Χρήστος.

 Φωτογραφίες απονομής 2006

2005

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2005

Στις 10 Ιουνίου έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Management μονάδων υγείας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στις 9 μ.μ., παρουσία του καθηγητή κ. Jean de Kervasdoue, Διευθυντή της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM, και του πρέσβη της Γαλλίας, κ. Bruno Delaye..

 Φωτογραφίες απονομής 2005

Οι απόφοιτοί μας

Από το 2002, το Κολλέγιο Ρενέ Ντεκάρτ έχει συμβάλλει, μέσω του μεταπτυχιακού
προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγεία και Πρόνοιας, στην εξειδίκευση επαγγελματιών, κερδίζοντας την καθολική υποστήριξη του χώρου της Υγείας.

Σήμερα, οι απόφοιτοι του Κολλεγίου στελεχώνουν τις πιο υψηλόβαθμες θέσεις, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο τομέα (60% και 40% αντίστοιχα), σε 90 διαφορετικούς οργανισμούς.

Μείνετε σε επαφή

Οι απόφοιτοι που έχετε αλλάξει στοιχεία επικοινωνίας, παρακαλείσθε να τα συμπληρώσετε παρακάτω, για να λαμβάνετε το Newsletter μας, με καινούργια προγράμματα, σεμινάρια, εκδηλώσεις, και θέσεις εργασίας.

Φωτογραφίες

Επιλέξτε Μεταπτυχιακό για να δείτε τις φωτογραφίες απονομής κάθε έτους.

2020

 • ΑΒΑΝΤΗ ΜΑΡΙΑ ΑΝΝΑ
 • ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΑΡΙΜΠΛΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
 • ΒΑΪΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΒΑΛΑΡΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΓΑΣΠΑΡΙΝΑΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΓΕΝΝΑΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΓΟΖΑΔΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΖΑΜΠΕΤΑΚΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
 • ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΒΙΡΓΙΝΙΑ
 • ΖΩΓΑ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΚΑΤΕΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΟΠΑΛΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΚΟΥΝΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΚΩΝΣΤΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΛΕΛΕΚΑ ΜΥΡΤΑ
 • ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΜΠΟΥΖΑΛΑ ΑΡΕΤΗ
 • ΝΑΚΟΥ ΑΛΙΚΗ
 • ΝΤΕΡΟΜΕΜΑΪ ΤΖΟΥΛΙΑΝΑ
 • ΞΕΝΟΔΟΧΙΔΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ
 • ΠΑΠΑΔΑΜ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΘΙΜΟΣ
 • ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΡΟΚΚΑ ΔΑΦΝΗ ΕΥΘΥΜΙΑ
 • ΡΟΥΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • ΣΑΡΙΚΑ ΕΛΕΝΗ ΛΗΔΑ
 • ΣΤΑΥΡΑΚΑΚΗ ΛΥΓΕΡΗ
 • ΤΡΥΠΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • ΤΣΟΥΚΟ ΙΛΙΡ
 • ΦΙΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2019

 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΒΑΦΕΙΩΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 • ΓΙΑΒΑΣΗΣ ΝΙΚΟΣ
 • ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ
 • ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΔΟΝΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΖΑΡΑΦΩΝΙΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΚΑΖΑΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 • ΚΑΠΑΣΣΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΚΑΡΑΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΚΑΡΤΑΠΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 • ΚΥΡΑΝΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΚΩΒΑΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΥ ΒΙΚΥ
 • ΜΑΝΟΥΣΟΥΔΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΜΠΑΚΑΛΙΑΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΑ
 • ΜΠΑΚΟΜΗΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΜΠΑΡΑΚΟΥ ΕΛΛΗ
 • ΜΠΙΡΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 • ΠΑΝΤΟΥΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
 • ΡΑΚΙΝΤΖΗ ΝΙΚΗ
 • ΡΑΠΤΗ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΡΙΖΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
 • ΡΙΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΑΡΓΥΡΩ
 • ΣΠΑΡΤΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 • ΣΠΟΥΡΔΟΥΛΑ ΖΩΗ
 • ΣΤΑΜΠΕΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 • ΤΖΙΝΙΕΡΗ ΗΛΙΑΝΑ-ΚΥΡΙΑΚΗ
 • ΤΟΣΚΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 • ΤΣΙΤΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • ΦΟΥΝΤΟΥΛΑΚΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ-ΘΕΟΔΩΡΑ
 • ΧΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΧΑΣΑΝΔΡΑ ΑΣΗΜΙΝΑ

2018

 • ΑΝΑΝΙΑΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
 • ΚΑΛΠΟΥΖΑΝΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΑΤΣΑΓΚΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΚΟΛΛΙΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΚΟΝΤΟΝΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΜΑΚΡΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΜΗΤΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 • ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΠΑΡΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΠΕΠΠΑ ΣΟΦΙΑ
 • ΠΕΤΣΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΣΟΦΟΥΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
 • ΣΠΥΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΤΙΛΗ ΣΟΦΙΑ
 • ΤΣΑΚΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ
 • ΤΣΙΩΤΑ ΑΡΓΥΡΟΥΛΑ
 • ΦΙΛΙΠΠΟΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
 • ΧΟΥΜΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 • ΧΡΥΣΑΓΗ ΑΡΓΥΡΩ

2017

 • ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
 • ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΒΟΥΤΟΥΦΙΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΓΛΑΡΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΚΑΚΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
 • ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΣΥΡΜΑΤΕΝΙΑ
 • ΚΟΤΤΕΑΚΟΥ ΛΕΩΝΗ
 • ΚΟΥΚΕΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
 • ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
 • ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
 • ΝΤΕΡΝΤΕΡΑ ΙΩΣΗΦ
 • ΠΑΡΑΔΕΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΠΑΡΑΣΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΠΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΣΑΜΠΑΝΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 • ΣΕΡΕΤΗ ΔΟΜΝΑ
 • ΣΙΔΕΡΗ ΜΑΡΙΝΑ
 • ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΥΡΤΩ
 • ΤΗΛΙΑΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
 • ΤΡΙΚKΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΤΣΑΠΡΑΪΛΗ ΑΡΙΑΔΝΗ
 • ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
 • RIGHTWEISER ΕΛΛΗ ΚΑΘΡΙΝ

2016

 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
 • ΑΡΒΑΝΑΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 • ΓΚΟΥΜΑ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΓΛΥΚΙΔΟΥ ΜΠΑΤΙΑ
 • ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 • ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
 • ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΙΕΡΟΜΟΝΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΚΑΛΙΟΤΣΟΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
 • ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΙΟΥΛΙΑ
 • ΚΟΥΛΟΥΒΡΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 • ΚΟΥΡΟΥΠΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΚΟΥΡΤΣΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
 • ΚΡΕΟΥΖΗ ΜΥΡΤΩ
 • ΛΕΚΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΛΙΑΚΟΥΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 • ΛΙΜΑΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΛΟΥΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΜΑΚΑΡΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΜΙΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 • ΜΟΥΖΑ ΠΟΥΛΙΝΑ
 • ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΜΩΡΑΪΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΝΤΟΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΝΤΡΑΒΑΛΙΑ ΑΣΠΑΣΙΑ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΡΟΥΜΠΕΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 • ΣΑΒΟΥΛΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
 • ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 • ΤΣΑΡΑΠΑΤΣΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 • ΧΑΛΑΤΣΗ ΟΛΓΑ

2015

 • ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΓΑΤΗ ΕΛΛΗ
 • ΔΗΜΟΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΚΑΖΑΛΑΣ ΣΑΒΒΑΣ-ΒΙΚΤΩΡ
 • ΚΑΛΛΙΕΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 • ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΟΥ ΑΡΕΤΗ
 • ΚΙΟΥΛΕΠΟΓΛΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 • ΚΟΛΟΒΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΚΟΛΥΔΑ ΑΝΝΑ-ΜΑΡΙΑ
 • ΚΟΥΤΑΒΑ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΜΠΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΜΩΡΑΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΕΜΜ/ΗΛ
 • ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΘΕΟΦΑΝΩ
 • ΠΟΛΕΜΗ ΕΥΓΕΝΙΑ
 • ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΟΥ ΙΒΕΤΤΑ
 • ΡΕΜΠΟΥΣΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΣΑΜΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
 • ΣΚΑΖΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΣΠΙΝΘΑΚΗ ΦΙΛΙΩ
 • ΤΙΡΕΚΙΔΟΥ ΖΑΦΕΙΡΑ
 • ΤΣΑΝΤΣΑΡΙΔΟΥ ΟΛΓΑ
 • ΨΑΡΡΑ ΚΩΝΣΤ/ΝΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ

2014

 • ΑΡΜΠΙΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
 • ΚΑΒΑΣΙΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
 • ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΚΑΡΑΜΙΧΑΛΗ ΝΙΚΗ
 • ΚΕΧΑΓΙΑ ΝΕΚΤΑΡΙΑ
 • ΚΟΛΕΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΚΟΥΝΑΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΜΑΡΟΥΔΑ ΜΑΡΙΑ
 • ΜΑΥΡΟΕΙΔΗ ΑΝΝΑ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
 • ΠΑΣΠΑΤΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΠΗΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΡΙΖΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΣΤΡΟΥΜΠΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΣΧΟΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΦΑΚΙΟΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

2013

 • ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ
 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΑΝΑΠΛΙΩΤΗ ΣΟΦΙΑ
 • ΒΛΑΧΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΒΡΕΤΤΑΚΟΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ
 • ΓΚΑΡΑΓΚΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΖΩΗ
 • ΔΑΜΟΥΛΑΚΗ ΑΓΝΗ
 • ΖΗΣΗ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ
 • ΚΑΛΗΜΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΚΑΡΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΚΕΚΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΚΥΒΕΛΕΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
 • ΛΕΜΟΝΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΜΑΚΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΜΑΡΤΑΚΗ ΕΥΔΟΚΙΑ
 • ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΔΟΚΙΑ
 • ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΜΠΑΡΜΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΗ-ΕΛΕΝΗ
 • ΜΥΛΩΝΕΡΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • ΝΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΝΕΖΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 • ΠΑΠΑΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ
 • ΣΑΛΕΣΙΩΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΣΠΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΦΡΕΡΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

2012

 • ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΑΝΓΚΟΥΣ-ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΥΡ.
 • ΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΛΥΜΝΙΑ
 • ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΓΙΑΝΝΟΓΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΓΚΡΙΝΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
 • ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡ.
 • ΔΗΜΟΚΑΣ ΖΗΣΗΣ
 • ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • ΚΟΥΤΑΝΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
 • ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ
 • ΛΟΥΚΑ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
 • ΛΥΡΙΤΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
 • ΜΙΧΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΞΑΝΘΑΚΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
 • ΠΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΠΑΠΑΖΗΣΗ ΔΑΜΙΑΝΗ
 • ΣΑΧΣΑΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΣΙΩΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΤΖΕΒΕΛΕΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΤΣΟΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΧΑΤΖΗΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΕΥΑΓ.
 • ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡ.

2011

 • ΑΓΓΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΑΝΔΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΑΝΔΡΙΑΝΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ
 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚ.
 • ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
 • ΖΟΥΓΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΜΑΓΔΑ
 • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
 • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 • ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΚΟΒΡΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
 • ΚΟΥΡΜΠΑΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
 • ΚΟΥΤΡΟΥΒΙΔΗ ΓΑΛΗΝΗ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠ.
 • ΣΕΛΗΝΑ-ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤ/Α
 • ΣΥΡΙΝΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΤΖΟΥΜΠΑ ΙΟΥΛΙΑ
 • ΤΡΙΧΙΑ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ
 • ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • ΧΑΤΖΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 • ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

2010

 • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ
 • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤ/ΝΟΣ
 • ΒΟΥΚΥΚΛΑΡΗ ΑΡΤΕΜΙΣΙΑ
 • ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔ.
 • ΓΙΑΝΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
 • ΓΡΗΓΟΡΑΚΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 • ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΡΥΔΙΚΗ
 • ΔΡΟΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 • ΖΙΑΚΑΣ ΘΩΜΑΣ
 • ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
 • ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
 • ΚΑΚΑΡΙΑΡΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
 • ΚΑΤΣΙΠΑΝΟΥ ΑΡΓΥΡΩ
 • ΚΟΤΣΙΑΜΠΑΣΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΚΟΥΝΙΝΙΩΤΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 • ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • ΜΑΓΓΙΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΜΑΣΟΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 • ΜΠΙΚΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΝΙΚΟΛΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΠΑΓΩΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΠΑΛΙΟΥΡΓΙΩΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜ.
 • ΠΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ
 • ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣ.
 • ΠΑΣΑΛΗ ΣΤΕΛΛΑ
 • ΠΕΤΡΑΚΗ ΑΝΝΑ
 • ΠΡΑΣΣΑΚΗΣ ΖΑΧΑΡΗΣ
 • ΣΙΩΡΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΣΟΥΛΙΟΥ ΑΙΚ.-ΕΛΕΝΗ
 • ΣΟΦΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 • ΤΖΙΒΡΑ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΤΣΙΛΙΜΠΕΡΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
 • ΦΑΣΣΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΧΑΡΙΤΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 • ΧΟΝΔΡΟΔΗΜΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ
 • ΧΡΗΣΤΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

2009

 • ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΕΛΕΥΘ.
 • ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 • ΒΕΡΝΑΔΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
 • ΓΑΛΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΓΚΑΤZΙΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 • ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΑΡΕΤΗ-ΚΩΝΣΤ.
 • ΖHΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
 • ΙΑΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑΝΝΑ
 • ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑΜ.
 • ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 • ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΚΑΡΑΤΑΣΟΥΛΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΚΑΡΑΤΖΕΤΖΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 • ΚΑΡΑΧΟΝΤΖΙΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΚΑΡΥΩΤΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΚΟΥΒΑΤΣΕΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΚΟΥΤΣΙΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
 • ΚΟΥΦΟΥΔΗ ΑΦΘΟΝΙΑ
 • ΚΟΥΦΟΥΔΗΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ
 • ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
 • ΛΑΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 • ΛΙΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ
 • ΛΩΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
 • ΜΑΛΑΠΕΤΣΑ ΖΩΗ
 • ΜΑΡΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΜΙΧΑΛΑΚΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ
 • ΜΙΧΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 • ΜΥΛΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
 • ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 • ΞΗΡΟΥΧΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΠΑΝΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚ.
 • ΠΑΠΑΘΩΜΑ ΣΟΦΙΑ
 • ΠΑΡΤΣΑΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
 • ΠΑΥΛΗ ΑΝΝΑ
 • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΟΣ
 • ΠΑΥΛΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ
 • ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΛΕΝΗ-ΕΙΡΗΝΗ
 • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΑ
 • ΣΑΜΑΡΤΖΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΣΜΥΡΝΙΟΥΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
 • ΤΑΨΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
 • ΤΣΙΑΛΤΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ
 • ΦΑΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΧΑΡΗΣ
 • ΧΑΛΒΑΤΖΗ ΕΥΘΑΛΙΑ
 • ΧΑΜΟΥΡΟΥΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΦΙΛΙΩ

2008

 • ΑΓΓΟΥΡΑΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
 • ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΝΗΛΙΑ
 • ΒΑΡΕΛΙΔΗΣ ΜΑΡΙΟΣ
 • ΒΑΡΣΑΝΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΒΕΛΙΣΣΑΡΗ ΠΕΝΗ
 • ΒΟΜΒΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΒΟΥΖΑΣ ΛΟΥΚΑΣ
 • ΓΙΟΡΟΓΛΟΥ ΣΟΦΙΑ
 • ΓΚΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
 • ΖΟΥΓΚΟΥ ΘΕΩΝΗ
 • ΙΩΣΗΦ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 • ΚΑΛΟΓΕΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΚΕΡΑΜΥΔΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΚΟΜΜΑ ΜΑΡΙΑ
 • ΛΥΜΠΕΡΗ ΙΣΜΗΝΗ
 • ΜΑΝΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΜΑΤΡΑΓΚΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 • ΜΠΟΥΓΙΟΥΚΛΗΣ ΠΑΝΑΓ.
 • ΝΙΚΗΤΑ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΠΑΝΑ ΖΩΗ
 • ΠΑΠΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΠΕΛΕΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
 • ΡΑΤΣΙΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΡΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ
 • ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
 • ΤΖΙΝΕΡΗ-ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗ ΑΘ.
 • ΤΡΙΚΟΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • ΤΡΙΠΟΛΙΤΑΚΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
 • ΤΣΕΡΕΝΤΖΟΥΛΙΑΣ ΓΡΗΓ.
 • ΤΣΙΦΤΣΙΔΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
 • ΤΣΟΥΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
 • ΤΣΩΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 • ΦΡΕΡΗΣ ΓΙΩΡΓΙΟΣ
 • ΧΑΡΑΛΑΜΠΆΚΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
 • ΧΡΙΣΤΟΦΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

2007

 • ΑΝΔΡΕΟΥΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
 • ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑ
 • ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 • ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΔΕΔΕΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
 • ΔΟΥΡΑΛΗ ΣΟΦΙΑ
 • ΙΑΤΡΕΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΙΕΡΟΜΝΗΜΩΝ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΚΑΛΑΙΤΖΑΚΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ
 • ΚΑΜΑΚΑΡΗ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ
 • ΚΑΡΟΥΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
 • ΚΑΣΣΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΚΟΝΔΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 • ΚΟΤΙΟΥ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑΚΟΣ ΣΤΥΛ.
 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΚΩΣΤΙΜΠΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΛΙΟΝΤΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΛΟΥΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΜΑΓΑΛΙΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 • ΜΕΛΙΣΣΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
 • ΜΟΥΣΤΑΚΑ ΜΑΡΙΑ
 • ΜΠΕΚΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΕΥΓΕΝΙΑ-ΜΑΡΙΑ
 • ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • ΡΕΝΤΖΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 • ΡΕΤΣΟΥ ΖΩΗ
 • ΣΠΥΡΑΚΟΥ-ΠΑΠΑΚΩΝΣ/ΝΟΥ ΟΥΡ.
 • ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΤΣΙΡΓΟΓΙΑΝΝΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΧΑΛΑΣ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ
 • ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΟΥ-ΤΟΥΡΤΟΥΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

2006

 • ΑΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
 • ΑΤΣΙΔΗ ΘΕΜΕΛΙΝΑ
 • ΒΟΥΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΓΚΟΥΡΒΕΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ
 • ΔΟΥΜΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗ ΓΡΗΓΟΡΙΑ
 • ΖΟΥΓΚΑΝΑΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • ΚΑΙΡΗ ΜΑΡΙΑ
 • ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 • ΜΑΝΑΤΟΥ ΆΝΝΑ
 • ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΜΕΡΜΕΛΑ ΣΟΦΙΑ
 • ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
 • ΠΑΠΑΝΙΚΟΥ ΕΛΕΝΗ
 • ΤΣΑΛΑΠΑΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ
 • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΡΟΖΑ-ΜΑΡΙΑ
 • ΧΙΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

2005

 • ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΚΑΛΟΦΥΣΟΥΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 • ΛΑΓΟΥΜΙΤΖΗΣ ΒΛΑΣΗΣ
 • ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 • ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
 • ΜΠΕΡΜΠΕΡΑΚΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
 • ΜΠΙΤΗ ΣΟΦΙΑ
 • ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΧΑΡΙΣ
 • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝ.
 • ΠΛΕΣΣΑΣ-ΦΥΤΙΛΑΣ ΔΙΟΝ.
 • ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
 • ΣΙΔΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΦΛΩΡΑ ΦΛΩΡΑ
 • ΧΗΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

2004

 • ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓ.
 • ΒΙΤΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
 • ΔΑΛΗΓΓΑΡΟΥ ΟΛΓΑ
 • ΖΑΧΟΥ ΑΝΘΗ
 • ΖΟΥΛΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ
 • ΚΟΥΓΚΟΥΛΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
 • ΜΑΓΚΛΑΡΑ ΖΩΗ
 • ΜΙΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
 • ΜΠΑΚΑΡΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
 • ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 • ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
 • ΠΕΤΜΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
 • ΠΕΤΡΑΚΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
 • ΡΑΣΠΙΤΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 • ΣΙΑΠΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
2020

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2020

Την Παρασκευή 25 Ιουνίου, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων του μεταπτυχιακού προγράμματος “Διοίκηση Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας”, στην ειδυλλιακή ταράτσα του Γαλλικού Ινστιτούτου, προσφέροντας στους παρόντες μια μοναδική θέα με φόντο την Ακρόπολη.

Στην απονομή παρευρέθηκαν οι απόφοιτοι με τις οικογένειές τους. Λόγω των μέτρων ο αριθμός των προσκεκλημένων ήταν περιορισμένος.

Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τις θερμές ομιλίες τους, ο Πρέσβης της Γαλλίας, κ. Patrick Maisonnave, και ο Γενικός Διοικητής του Conservatoire National des Arts et Métiers, κ. Olivier Faron.

Παρόντες ήταν επίσης ο μορφωτικός σύμβουλος και διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Patrick Comoy, καθώς και αξιωματούχοι του Υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας.

Το Κολλέγιο και το CNAM, εύχεται σε όλους τους αποφοιτήσαντες την καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία και την ανέλιξη που τους αξίζει!

 Φωτογραφίες απονομής 2020

2018

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2018

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019, πραγματοποιήθηκε η 14η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 23 απόφοιτοι της τάξης του ’18, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2018

2017

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2017

Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε η 13η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 29 απόφοιτοι της τάξης του ’17, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στους χώρους του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος.

Στην απονομή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé και η Laurence Hartmann, ως εκπρόσωποι του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2017

2016

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2016

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, πραγματοποιήθηκε η 12η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 35 απόφοιτοι της τάξης του ’16, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν ο καθηγητής κύριος Jean-Marc Macé, ως εκπρόσωπος του CNAM. Την εκδήλωση πλαισίωσαν πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παραδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2016

2015

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2015

Την Κυριακή 15 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η 11η απονομή του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας». Οι 28 απόφοιτοι της τάξης του ’15, παρέλαβαν τα πτυχία τους στην εκδήλωση η οποία φιλοξενήθηκε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος. Στην απονoμή παρευρέθησαν η καθηγήτρια κυρία Lawrence Hartman, ως εκπρόσωπος του CNAM, και ο Γενικός Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, κύριος Εμμανουήλ Μαρκόπουλος. Την εκδήλωση πλαισίωσαν και πολλοί συγγενείς και φίλοι.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με το παρασδοσιακό cocktail party στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου όπου οι πτυχιούχοι, οι οικείοι τους καθώς και το διοικητικό και διδακτικό προσωπικό του Κολλεγίου απόλαυσαν την καλοκαιρινή βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2015

2014

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2014

Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015, στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών, πραγματοποιήθηκε η απονομή των πτυχίων στους απόφοιτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Διοίκηση Μονάδων Υγείας & Πρόνοιας», έτους 2014. Η τελετή ξεκίνησε με μία σύντομη ομιλία του Διευθυντή του Κολλεγίου κ. Βελισσάρη και ακολούθως ο καθηγητής του CNAM και υπεύθυνος του τίτλου, κ. Jean-Marc Macé και η καθηγήτρια του CNAM κ. Laurence Hartman απένειμαν τους τίτλους στους απόφοιτους, κάτω από τα χειροκροτήματα των συγγενών και φίλων τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου, με το cocktail party μέσα σε εορταστικό κλίμα, κάτω από τον καλοκαιρινό αττικό ουρανό, παρουσία των τιμώμενων προσώπων, των προσκεκλημένων τους και του διοικητικού και διδακτικού προσωπικού του Κολλεγίου.

 Φωτογραφίες απονομής 2014

2013

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2013

Την Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, γιορτάσαμε στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου την απονομή των τίτλων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος στη Διοίκηση Οργανισμών Παροχής Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας και του Bachelor in Banking & Insurance.

Τη βραδιά άνοιξε η πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία του καθηγητή του CNAM κ. Jean Marc Macé με τίτλο

“Υγειονομικός χάρτης: εργαλείο χάραξης εθνικής πολιτικής, το παράδειγμα των τελευταίων 40 χρόνων στη Γαλλία”.

Στη συνέχεια ακολούθησε η πρόσκληση στη σκηνή των αποφοίτων για να παραλάβουν τους τίτλους, τους οποίους απένειμαν: ο Πρόεδρος του ΤΥΠΕΤ κ. Κήπος, ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών κ. Μαρκόπουλος και ο Διευθυντής του Κολλεγίου κ. Βελισσάρης.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε στην αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου με το cocktail party μέσα σε ένα ευχάριστο κλίμα,  παρουσία καθηγητών, αποφοίτων, συγγενών και φίλων.

 Φωτογραφίες απονομής 2013

2012

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2012

Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 πραγματοποιήθηκε σε εορταστικό κλίμα, η τελετή απονομής των τίτλων του Μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας για 12η συνεχή χρονιά και του Bachelor in Banking & Insurance, στο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Τους Μεταπτυχιακούς τίτλους απένειμαν: ο Γενικός Διευθυντής του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, κ. Μαν. Μαρκόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωκλινικής Αθηνών, κ. Ηλ. Κουρεμένος, που είναι και καθηγητές του Κολλεγίου και η Διευθύνουσα του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ, κ. Αικατ. Πανουτσοπούλου, παλαιότερη απόφοιτη του τμήματος. Οι τίτλοι του Bachelor in Banking & Insurance απονεμήθηκαν από τον Διευθυντή του Κολλεγίου, κ. Χαράλαμπο Βελισσάρη.

Μετά την απονομή ακολούθησε cocktail party σε μία πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα, στον ανοικτό προαύλιο χώρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, παρουσία συγγενών και φίλων, κλείνοντας μία πολύ όμορφη βραδιά.

 Φωτογραφίες απονομής 2012

2010

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2010

Καταιγίδες και απεργίες δεν εμπόδισαν την καθιερωμένη ετήσια τελετή απονομής των πτυχίων του Κολλεγίου Rene Descartes.

Τα διπλώματα απένειμαν η Διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου, κ. Catherine Suard στο Μεταπτυχιακό Διοίκησης Μονάδων Υγείας και ο Υπεύθυνος του προγράμματος του Cnam Γαλλίας, κ. Philippe Ribiere στο Bachelor in Banking & Insurance.

Στο cocktail party που ακολούθησε, όλοι οι φίλοι του Cnam, παλαιοί και νέοι, γιόρτασαν την επιτυχία των αποφοίτων, καθώς και την επέτειο των 10 χρόνων παρουσίας και προσφοράς μας στην εκπαίδευση.

 Φωτογραφίες απονομής 2010

2009

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2009

Ξεχωριστή ήταν φέτος η τελετή απονομής των πτυχίων για τους φοιτητές του CNAM. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο Γ.Γ. του Υπουργείου Υγείας, κ. Νίκος Πολύζος, ο οποίος ήταν καθηγητής στο CNAM – Εκπαιδευτικό κέντρο Ελλάδας από το 2005 έως το 2009 και απένειμε τα πτυχία στους φοιτητές της Τάξης 2009 του μεταπτυχιακού προγράμματος Διοίκησης Μονάδων Υγείας.

Οι πτυχιούχοι του Bachelor Banque/Assurance έλαβαν τα διπλώματά τους από τον κ. Philippe Ribiere, υπεύθυνο του προγράμματος στο CNAM Γαλλίας. Η βραδιά ξεκίνησε με τη συζήτηση – παρουσίαση του βιβλίου του καθηγητή Jean de Kervasdoue, διευθυντή της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM Γαλλίας, το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΠΟΛΙΣ με τίτλο ‘’Κι αν όλα όσα λένε οι οικολόγοι δεν είναι αλήθεια;’’ Για το βιβλίο μίλησαν ο Κ. Μποτόπουλος, συνταγματολόγος, πρώην ευρωβουλευτής και ο Δ. Καστριώτης, αρθρογράφος στην εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ. Ο κ. de Kervasdoue έκανε μια σύντομη αλλά γλαφυρή ανασκόπηση των κυρίων ζητημάτων που θίγονται στο βιβλίο του, προκαλώντας το ενδιαφέρον του ακροατηρίου που είχε κατακλύσει το Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου.

Επιστέγασμα της επιτυχημένης τελετής ήταν το κοκτέιλ που παρατέθηκε στην δροσερή αυλή του Ινστιτούτου, όπου οι πτυχιούχοι, μαζί με τις οικογένειες τους και τους φίλους και συνεργάτες του CNAM, γιόρτασαν την ολοκλήρωση ενός ακόμα εκπαιδευτικού κύκλου.

 Φωτογραφίες απονομής 2009

2008

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2008

Το εκπαιδευτικό κέντρο Ελλάδας του Cnam – Αθηναϊκή Εκπαιδευτική καλωσόρισε το 2009 με την απονομή των πτυχίων της Τάξης 2008 και την κοπή της Πίτας. Οι 45 νέοι απόφοιτοι παρέλαβαν τα πτυχία τους από τη Γενική Γραμματέα της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του Cnam, κυρία Djamila Meniri και τον Υπεύθυνο του Bachelor Banque – Assurance, κύριο Philippe Ribiere. Τιμητικές διακρίσεις δόθηκαν επίσης στους καλύτερους φοιτητές των τμημάτων.

Στη συνέχεια, παλαιοί και νέοι απόφοιτοι, φοιτητές και καθηγητές των προγραμμάτων γιόρτασαν στο Bistrot του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο δημοφιλής καθηγητής Χρηματοοικονομικής Λογιστικής και Ανάλυσης του Bachelor, κύριος Αναστάσιος Τσάμης, ο οποίος κέρδισε το φλουρί.

 Φωτογραφίες απονομής 2008

2007

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2007

Όπως κάθε χρόνο, η τελετή απονομής των πτυχίων πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου, όπου συγγενείς και φίλοι μοιράστηκαν την επιτυχία των νέων αποφοίτων των προγραμμάτων Certificat Professionnel «Webmestre», Bachelor «Banque – Assurance» και του Μεταπτυχιακού «Διοίκηση Μονάδων Υγείας».

Τα πτυχία απένειμαν ο Διευθυντής του εκπαιδευτικού κέντρου Ελλάδος Χαράλαμπος Βελισσάρης, ο Διευθυντής της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM, κ. Jean de Kervasdoue και ο Yπεύθυνος του Bachelor Banque – Assurance, κ. Philippe Ribiere, ενώ βραβεία αριστείας δόθηκαν στους καλύτερους φοιτητές της χρονιάς.

Παλαιοί και νέοι φοιτητές, καθηγητές και προσκεκλημένοι συνέχισαν την βραδιά στη δεξίωση που ακολούθησε στο Bistrot του Γαλλικού Ινστιτούτου.

 

 Φωτογραφίες απονομής 2007

2006

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2006

Την Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2006 έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Management Μονάδων Υγείας 2004-2006. Η τελετή διεξήχθη στο Αμφιθέατρο του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών και τα πτυχία απένειμε ο καθηγητής κ. Jean de Kervasdoue, Διευθυντής της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM και ο κ. Alain Fohr, Διευθυντής του Γαλλικού Ινστιτούτου. Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ένα cocktail party στον προαύλιο χώρο του Ινστιτούτου.

Την ίδια ημέρα με την απονομή των πτυχίων, έγινε η εκλογή του Δ. Σ. του Συλλόγου Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού Προγράμματος και εξελέγησαν οι εξής: Απανωμεριτάκης Μιχάλης, Πετμεζάς Αντώνης, Παπανίκου Ελένη, Νικολαΐδης Αθανάσιος και Καραγιάννης Χρήστος.

 Φωτογραφίες απονομής 2006

2005

Απονομή πτυχίων αποφοίτων 2005

Στις 10 Ιουνίου έγινε η απονομή των πτυχίων στους αποφοίτους του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Management μονάδων υγείας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών, στις 9 μ.μ., παρουσία του καθηγητή κ. Jean de Kervasdoue, Διευθυντή της έδρας Οικονομίας και Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας του CNAM, και του πρέσβη της Γαλλίας, κ. Bruno Delaye..

 Φωτογραφίες απονομής 2005

Don’t be shy

Let’s Talk